halfpin optimizare pentru motoarele de cautare

Optimizare pentru motoarele de cautare.

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este un set de proceduri prin care continutul site-ului tau este evidentiat si structurat in asa fel incat motoarele de cautare sa poata accesa usor informatia, sporind astfel numarul de vizitatori si implicit numarul de clienti.

Optimizarea este un proces imperativ necesar si trebuie facut urmand regulile dictate de motoarele de cautare. Nerespectarea acestor reguli poate avea efecte negative ducand la deindexarea site-ului de catre motoarele de cautare.

Noi te putem ajuta sa faci optimizarea asa cum trebuie pentru a aduce rezultate.

Administrare pagini de socializare

Administrarea paginilor de socializare este consumatoare de timp iar noi va putem scuti acest timp.

Avem nevoie de o directie in care vrei sa canalizezi eforturile de dezvoltare a afacerii tale iar de restul ne ocupam noi. Vom face cercetari, campanii de promovare, vom aduce vizitatori pe pagina de socializare si pe site-ul aferent, vom posta continut, toate acestea dupa o strategie stabilita impreuna.

halfpin optimizare pentru motoarele de cautare
halfpin campanii promovare

Creare de campanii de promovare

Pentru ca un site sa aduca vizitatori si respectiv clienti este nevoie nu in ultimul rand si de campanii de promovare platite.

O campanie de promovare lansata la momentul potrivit si directionata catre audienta potrivita va aduce un flux crescut de vizitatori pe parcursul desfasurarii ei care ulterior pot deveni clienti. Totodata va creste si vizibilitatea site-ului pe termen lung.

Noi te putem ajuta sa targetezi campaniile de promovare si sa rationezi utilizarea fondurilor pentru o eficienta maxima. 

Mentenanta site-uri web

Un site web este in esenta o reclama care ruleaza non stop.

Totusi pentru a putea fi mereu de actualitate un site are nevoie de mentenanta.

Fie ca vorbim de adaugare / modificare continut, backup periodic al informatiilor si bazelor de date, optimizare a bazelor de date,  modificare structura si layout, noi putem sa facem toate acestea pentru tine.

Angajand o companie cu experienta sa actualizeze si sa intretina site-ul tau, salvezi bani prin faptul ca nu pierzi vanzari si clienti.

halfpin mentenanta