CUM COMAND

Servicii si preturi

Halfpin – servicii de web design, creare site prezentare, creare identitate online, design grafic, consultanta si mentenanta lucrarilor facute, marketing social media precum si solutii complete pentru magazinele online – ecommerce.

Preturile afisate pe site pentru serviciile oferite sunt orientative si nu constituie nici un fel de obligatie contractuala. 

Preturile pot varia in functie de volumul de munca, de optiunile modificate pachetelor afisate sau in functie de specificatiile clientului.

Cum decurge comanda unui serviciu

Orice serviciu afisat pe site poate fi comandat prin apasarea butonului „COMANDA ACUM” dupa care se va completa formularul de comanda (nume, prenume, telefon, email, observatii).

Dupa lansarea unei comenzi vei fi contactat pentru a stabili toate cerintele (tip site, numar pagini, domeniu pe care se creaza cont de gazduire, etc) si pretul final pentru serviciile comandate.

Serviciile comandate vor fi livrate doar dupa confirmarea platii facturii aferente.

Plata se poate face prin ordin de plata sau numerar cu chitanta catre reprezentantul nostru.

Web Hosting

Pentru serviciile de web-hosting comandate, la sfarsitul perioadei pentru care s-a confirmat o plata,  va fi emisa automat proforma pentru  prelungirea perioadei de gazduire.

Dupa confirmarea platii se va emite factura fiscala aferenta serviciilor comandate.

In cazul in care proforma pentru prelungirea perioadei de gazduire nu este platita in termen de 14 zile calendaristice de la data emiterii, contul de gazduire va fi suspendat iar pentru reconectare se percepe o taxa de 20 de euro sau echivalentul in lei calculat la cursul BNR din ziua respectiva. 

Halfpin.ro nu are obligatia sa pastreze datele conturilor asociate facturilor neplatite pe o perioada mai mare de 7 zile calendaristice de la data suspendarii contului si nu isi asuma responsabilitatea asupra datelor pierdute asociate conturilor dezactivate.